Home Clients Media

CD dedicat lui Radu Beligan in colectia "Mari actori romani"

AGERPRES - 18 mai 2010

Cel de-al doilea CD din Colecția "Mari actori români", dedicat marelui actor Radu Beligan, va fi lansat vineri, de la ora 15,00, la Teatrul Național din București.

CD-ul este un produs de autor, în care maestrul Radu Beligan interpretează magistral o serie de poezii capodopere universale, dându-le marca talentului sau deosebit, informează un comunicat remis AGERPRES de Sud-Est Production.

Cu aceasta ocazie, fanii marelui actor vor reuși să se simtă mai aproape de universul maestrului, care reușește să imprime o nuanță deosebită fiecărui cuvânt, adăugându-i o tentă personală desăvârșită.

Marele actor Radu Beligan împărtășește cu ascultătorii pasaje din cartea sa "Note de insomniac" — impresii proprii, inedite, despre imaginea teatrului autohton și internațional. Operele au fost alese după un proces de selecție îndelungată care a durat o lună, întreaga producere a CD-ului ridicându-se la patru luni.

Ideea proiectului "Mari actori români" s-a născut din necesitatea de a pune în valoare o serie de cariere remarcabile, de a arăta publicului arta românească de calitate.

"Sunt bucuros că am reușit, mai ales într-o perioadă de criză, să am puterea de a continua acest proiect deosebit. Îi mulțumesc maestrului Radu Beligan pentru că a crezut în noi. Sper că și ascultătorii acestui disc ne vor confirma ceea ce noi știm deja: recitalul actoricesc al maestrului este o capodoperă!", a declarat Sorin Popescu, managing director Sud-Est Production, realizatorul CD-ului

"Mari actori romani" — Radu Beligan este produs în parteneriat cu Primăria sectorului 1 și Europa Fm.

CD-ul are o prezentare high-end — aspectul fiind al unui disc de vinil și va fi distribuit în principalele librării din țară (Cărturești, Humanitas, Centrul de Librării București, librăriile Alexandria, etc.), în toate magazinele de specialitate, precum și în teatre.

VEZI SURSA