Home Clients Media

Se lanseaza al doilea CD din colectia "Mari actori romani" - Radu Beligan

CERTITUDINEA - 18 mai 2010

Vineri, 21 mai, ora 15.00, la Teatrul Naţional din Bucureşti, Sud-Est Production lansează al doilea CD din Colecţia « Mari actori romani ». CD-ul este un produs de autor, în care Radu Beligan interpretează magistral o serie de poezii, capodopere universale, dându-le marca talentului său deosebit. 

Operele au fost alese după un proces de selecţie îndelungată care a durat o lună de zile, întreaga producţie a CD-ului ridicându-se la patru luni.

“Sunt bucuros ca am reusit, mai ales intr-o perioada de criza, sa am puterea de a continua acest proiect deosebit. Ii multumesc maestrului Radu Beligan pentru ca a crezut in noi.Sper ca si ascultatorii acestui disc ne vor confirma ceea ce noi stim deja: recitalul actoricesc al maestrului este o capodopera!” - spune Sorin Popescu, Managing Director Sud-Est Production.

Echipa care a realizat acest proiect este formata din: Sorin Popescu (producator) si Enea Dabija (regie si ilustratie muzicala).

“Mari actori romani – Radu Beligan” este un produs realizat in parteneriat cu Primaria Sectorului 1 si Europa FM. CD-ul are o prezentare high-end - aspectul fiind al unui disc de vinil. 

VEZI SURSA