Home Clients Media

CD din colectia "Mari actori romani" - Radu Beligan

Iasul Cultural - 25 mai 2010

Al doilea CD din Colecţia "Mari actori români" realizat de Sud-Est Production va fi lansat vineri, 21 mai 2010, orele 15.00, la Teatrul Naţional din Bucureşti. CD-ul este un produs de autor, în care maestrul Radu Beligan interpretează magistral o serie de poezii capodopere universale, dându-le marca talentului său deosebit.

Maestrul Radu Beligan reuşeşte să imprime o nuanţă deosebită fiecărui cuvânt, adaugându-i o tentă personală desavârşită. Maestrul împărtăşeşte cu ascultătorii pasaje din cartea sa “Note de insomniac” - impresii proprii, inedite, despre imaginea teatrului autohton şi internaţional.

Operele au fost alese după un proces de selecţie îndelungată care a durat o luna de zile, întreagă producere a CD-ului ridicându-se la patru luni.

Ideea s-a născut din necesitatea de a pune în valoare o serie de cariere remarcabile; de a arăta publicului arta românească de calitate. Proiectul “Mari actori romani” îşi propune să aducă în atenţia oamenilor în afara de talentul scenic şi latura umană a acestor mari artişti.

“Sunt bucuros că am reuşit, mai ales într-o perioadă de criză, să am puterea de a continua acest proiect deosebit. Îi mulţumesc maestrului Radu Beligan pentru că a crezut în noi.Sper că şi ascultătorii acestui disc ne vor confirma ceea ce noi ştim deja: recitalul actoricesc al maestrului este o capodopera!”, a declarat Sorin Popescu, Managing Director Sud-Est Production.

Echipa care a realizat acest proiect este formată din: Sorin Popescu (producător) şi Enea Dabija (regie şi ilustraţie muzicală).

CD-ul “Mari actori români” – Radu Beligan are o prezentare high-end - aspectul fiind al unui disc de vinil. « Miscellanea» va fi distribuit în principalele librării din ţară (Cărtureşti, Humanitas,CentruldeLibrăriiBucureşti,librăriile Alexandria,etc.), în toate magazinele de specialitate, precum şi în teatre.

VEZI SURSA