Home Clients Media

Sud Est Top Production: In 2013 am conturat mult mai bine departamentele audio, video, foto si grafica, la care s-a adaugat si un departament de PR

IQads.ro - 29 ianuarie 2014

La inceput de an, aflam highlight-urile din activitatea agentiilor din Romania in 2013 si gandurile pentru noul an. Despre Sud Est Top Production povesteste in continuare Sorin Popescu (Managing Director).

Cum au evoluat in anul precedent pretentiile clientilor. Care au fost cele mai solicitate servicii ale casei de productie?

Pretentiile clientilor sunt aproximativ aceleasi, de la an la an. Adica vor mult, vor repede, vor bine, insa vor din ce in ce mai ieftin… Acum, avand in vedere ca noi suntem o casa de productie publicitara, ne pozitionam de cele mai multe ori intre agentia de publicitate si clientul final. Si de aici pot interveni unele sincope. Dar, in final, ceea ce facem noi ajunge sa multumeasca clientul. Cat priveste serviciile pe care Sud Est Top Production le ofera, dintre acestea raman in top cererile pentru spoturi audio, filme de prezentare, dar si zona de grafica.

VEZI SURSA